До уваги батьківської громадськості! Інформація щодо функціонування таборів із денним перебуванням дітей

Відділ освіти Самбірської райдержадміністрації повідомляє, що оздоровити дітей, забезпечити їм активний відпочинок влітку 2019 року можна у відпочинкових групах при опорному закладі ЗСО ім. І. Франка с. Ралівка (27.05-13.06.2019), Вощанцівському НВК «ДНЗ-СЗШ І-ІІ ст.», Долобівській СЗШ І ст., Орховицькій СЗШ І-ІІ ст., Стрілковицькій СЗШ І-ІІ ст., школі-гімназії с. Ваньовичі, школі-гімназії с. Михайлевичі – з 3 по 14 червня 2019 року, де діти зможуть перебувати три години в день. При школі с. Хлопчиці з 30 травня до 14 червня 2019 року працюватиме пришкільний літній мовний табір (клуб).

Фахівці закладів освіти забезпечать для вихованців необхідні умови для змістовного відпочинку та оволодіння ними знаннями про історію рідного краю, пам’ятки природи та культурну спадщину, здоровий спосіб життя, набуття і закріплення навичок щодо зміцнення особистого здоров’я і формування гігієнічної культури особистості. Діти вправлятимуться у спортивних навичках та зможуть розвинути свої таланти.

У Хлопчицькій СЗШ учасники потраплять у справжнє англомовне середовище, оскільки вивчатимуть мову з волонтерами, для яких англійська мова є рідною.

З питаннями щодо влаштування дітей на відпочинок у табори просимо звертатися до керівників відповідних закладів освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.